Gratis webinars och utbildningar

Under året bjuder vi in till digitala visningar av våra system, tjänster och aktuella ämnen. Anmäl dig på ett av våra webinars för att lära dig mer!

Boka plats på våra gratis webinars

Stärkt ditt företag med en ISO-certifiering, få ordning på din dokumenthantering, säkra din lagbevakning, få hjälp med ert hållbarhetsarbete eller vässa dina kunskaper inom systematisk arbetsmiljö. Vi på EcoTech har stor kompetens inom en rad olika områden. Genom att boka in dig på våra kostnadsfria webinars lär du dig mer om våra system, tjänster, aktuella ämnen och om hur vi kan hjälpa ditt företag.

Lär dig mer

Genom att fylla i nedanstående formulär bokar du en plats på de kostnadsfria webinar som du är intresserad av. Våra webinars är uppbyggda som ett Teams-möte där du vid anmälan får en personlig inbjudan. De varar i cirka 20-30 minuter och ger dig som ny, eller befintlig kund, information om aktuella ämnen samt vårt system och våra tjänster. Välkommen med anmälan för att lära dig mer.

Kommande webinars

Fler tillfällen fylls på löpande. Tillfällen markerade med ”Användarträff” är endast till för våra befintliga kunder som vill fräscha upp sina kunskaper i systemet.

Jag vill delta på följande webinars: