Webinars och gratis utbildningar 

Under 2022 kommer vi att göra digitala visningar av våra system, konsulttjänster och utbildningar. Anmäl dig på ett av våra webinars för att lära dig mer!

Boka plats på våra gratis webinars

Stärkt ditt företag med en ISO-certifiering, få ordning på din dokumenthantering, säkra din lagbevakning, få hjälp med ert hållbarhetsarbete eller vässa dina kunskaper inom systematisk arbetsmiljö. Vi på EcoTech har stor kompetens inom en rad områden. Genom att boka in dig på ett av våra kostnadsfria webbinarier lär du dig mer om våra system, konsulttjänster, utbildningar och om hur VI kan hjälpa DITT företag. 

Lär dig mer! 

Genom att fylla i nedanstående formulär bokar du dig på en kostnadsfri visning av den tjänst som du och ditt företag är intresserade av. Webbinaret är uppbyggt som ett Teams-möte där du vid anmälan får en personlig inbjudan. Webbinariet kommer vara i ca. 20-30 minuter och kommer ge dig som ny, eller befintlig kund, en inblick i vårt system och våra konsulttjänster för att lära dig mer om hur vi på EcoTech jobbar. Välkomna att signa upp och lära er mer.

Höstens webinars

Fler tillfällen fylls på löpande. Tillfällen markerade med ”(Användarträff)” är endast till för våra befintliga kunder som vill fräscha upp sina kunskaper i systemet.

Jag vill delta på följande webinars: