Ledningssystem för kvalitetssäkrad verkstad

Från strategi till verklighet.

Intresserad eller vill veta mer? Kontakta oss så bokar vi in en visning av tjänsten!

Godkänd Bilverkstad

Utgångspunkten är att bilverkstaden följer all lagstiftning som verksamheten omfattas av samt tillämpar och följer branschöverenskommelsen med Konsumentverket, den så kallade Verkstadens reparationsvillkor. Källa: www.mrf.se

Vi hjälper dig att bli en godkänd bilverkstad

Målet är att Godkänd Bilverkstad skall vara på plats hos de flesta bilverkstäder i Sverige.

Vi på EcoTech har många års erfarenhet med att arbete i fordonsbranschen då speciellt inom Bilverkstäder och hos återförsäljare där vi arbetar med affärsutveckling såsom processer och rutiner för att säkerställa en bra ekonomi.
EcoTech är leverantör av Godkänd Bilverkstads nya webbaserade tjänst där verkstäderna får möjlighet att samla alla företagets kvalitetsdokument, rutiner med mera.

Genom tjänsten får företaget ett mycket administrativt enkelt och modernt sätt att kommunicera förändringar till personal. I tjänsten ingår även ett smart verktyg som underlättar företagets lagbevakning och lagefterlevnadskontroll.

Läs mer om hur just vi arbetar med kvalitetssäkrad verkstad här.

Certifierad Verkstad

Certifierad Verkstad är en standard framtagen av SFVF och olika organisationer som ingår i SFVF. Standarden ställer krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd samt medarbetares kompetensutveckling. Ett ytterligare krav är att man följer lagar och föreskrifter som krävs inom motorbranschen.