Om oss

EcoTech startades 1989 och har genom åren haft uppdrag från såväl stora multinationella koncerner som små nischföretag, på deras väg mot ett aktivt, systematiskt och lönsamt miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

Vi är ett kunskapsföretag som erbjuder kompletta lösningar speciellt anpassade för ert företag, ofta baserade på vår molntjänst, som innehåller den mycket populära lagbevakningen samt många andra värdeskapande funktioner.

Vår drivkraft är att med hjälp av vår kunskap och våra verktyg vara med och skapa ett mer hållbart samhälle. Långsiktiga projekt inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö bidrar till stabilare företag och organisationer med god konkurrenskraft och lönsamhet, och därmed en sundare samhällsutveckling för både människor och miljö.

Vår vision

EcoTech är ett kunskapsföretag, som utför tjänster framförallt inom områdena miljö, kvalitet, arbetsmiljö, säkerhet, livsmedelssäkerhet, trafik och medicinteknisk standard. Vår ambition är alltid att leverera mervärden utan högre kostnader. För att uppnå detta krävs samarbete, ömsesidigt förtroende och en god dialog mellan kund och EcoTech.

Vi har en vision om att vara ett innovativt företag som brinner för miljö och kvalitet. Vår kunskap sträcker sig långt tillbaka med ett gediget intresse för att leverera våra tjänster med hög kvalitet samt skapa goda samarbeten med våra kunder. Vårt intresse grundar sig i att tillsammans med våra kunder utveckla kunskaper, verktyg och värderingar.

EcoTech har genom sina medarbetare möjlighet att leverera kompletta och företagsanpassade lösningar, där vår samlade kunskap och kompetens integreras med nytänkande i varje uppdrag. Vi kvalitetssäkrar vårt arbete genom kontakt med kunder samt genom att utveckla och utbilda engagerade och delaktiga medarbetare.