Grundutbildning arbetsmiljö (ISO 45001)

Grundläggande utbildning inom arbetsmiljöledningssystem i enlighet med ISO 45001:2018.

Utbildning i arbetsmiljöledningssystem ger dig och din verksamhet en grundstruktur för att förstå och implementera arbetsmiljöledningssystem i er verksamhet.

Om utbildningen

Ledningssystem ska vara ett naturligt stöd i det dagliga arbetet för att skapa ordning och reda samt säkerställa arbetsmiljöprestanda och utvecklingen av verksamheten för att säkerställa att ni har en god arbetsmiljö och lönsamhet. Utbildning i arbetsmiljöledningssystem ger dig och din verksamhet en grundstruktur för att förstå och implementera arbetsmiljöledningssystem i er verksamhet.

Utbildningen riktar sig till dig som:

  • Inte har tidigare kunskaper om arbetsmiljöledningssystem,
  • Vill få en överblick över hur man arbetar med arbetsmiljöledningssystem, eller
  • Vill friska upp ditt minne om ISO 45001.

  Syftet med utbildningen är att ge en grundkunskap om ISO 45001, ledningssystem generellt samt certifiering. Vidare går vi igenom hur uppbyggnaden av arbetsmiljöledningssystem ser ut samt ger er viktiga framgångsfaktorer för ett lyckat arbetsmiljöledningssystem.

  Utbildningen kan genomföras som öppen utbildning och företagsanpassad utbildning, bokning av öppen utbildning görs i formuläret nedan. Önskas företagsanpassad utbildning vänligen kontakta vår support (010-434 88 00) för vidare information.

  Pris: 4 500 kronor / person (moms tillkommer)

  Anmäl dig till webbutbildningen

  Välj datum