Lagbevakning för din verksamhet

Med vår lagbevakning tryggar du företagets bevakning av gällande relevant lagstiftning samt andra krav. Detta frigör tid, sänker era kostnader samt ger en ökad kunskap.

Håll koll på din lagbevakning med hjälp av EcoTechs lagbevakningstjänst!

I den snabbt föränderliga lagstiftningen är rätt kunskap om gällande lagar och regler avgörande för framgång och säkerhet. Det är här EcoTech kommer in i bilden. Vi är din pålitliga partner när det kommer till lagbevakning inom er bransch.

Lagsystem

Att som verksamhetsutövare ständigt kontrollera berörda lagar kan vara svårt, därför erbjuder EcoTech en smidig lagbevakningstjänst.

Laghanteringen finns som en modul i vårt webbaserade verktyg EcoTechs molntjänst som alltid är tillgänglig och utformad för enkel navigering. EcoTech bevakar samtliga lagar, föreskrifter och förordningar veckovis för att enkelt kunna sammanfatta de ändringar som tillkommit och att ni som kund ska snabbt kunna bedöma om förändringen påverkar er verksamhet. Undantaget är lokala föreskrifter som bevakas årligen.

Genom det webbaserade verktyget EcoTechs molntjänst går ett meddelande till berörd medarbetare så att denne kan läsa lagändringen, här finns även möjlighet att lämna läskvitto och visa att informationen har mottagits.

  • Lagar som berör verksamheten hålls lättillgängliga för medarbetarna på företaget
  • Läskvittofunktion för att säkerställa att personalen har tagit del av lagstiftning och ändringar
  • Smart lagefterlevnadsfunktion

Lagefterlevnadskontroll

EcoTech kan hjälpa er att utföra en lagefterlevnadskontroll för att säkerställa att ni efterlever lagstiftningen som ställs på er verksamhet.

Varför EcoTech?

Håll dig i Framkant

Aldrig mer missa en viktig förändring i lagstiftningen som kan påverka din verksamhet. Vi informerar dig omedelbart om de senaste uppdateringarna.

Minska Risker

Genom att följa lagarna noga undviker du juridiska komplikationer och potentiella böter som kan äventyra din verksamhet.

Optimera Affärsstrategin

Vår insikt i lagstiftningen kan hjälpa dig att anpassa din strategi för att dra nytta av nya möjligheter och minimera risker.

Klicka i vilken typ av verksamhet ni är samt fyll i era uppgifter så återkopplar vi till er med mer information: